Herkullinen rullakakku kerma juustotäytteellä resepti

Ainesosat

Kakkua varten:

25 g valkoista sokeria (I)
85 g Kakkujauhoja
50 g maitoa
50 g Kasviöljyä
4 munankeltuaista
4 munanvalkuaista
60 g Valkoinen sokeri (II)

Tuorejuustotäyte:

250 g Mascarpone-juustoa
120 g Kermaa
70 g Sokerijauhetta

Ohjeet:

  1. Esilämmitä uuni 160C ja vuoraa 25 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla.
  2. Kuumenna maito pienessä kattilassa höyryäväksi.
  3. Vatkaa sillä välin keskikokoisessa kulhossa munankeltuaiset, öljy ja sokeri (I) keskenään.
  4. Lisää kuuma maito hitaasti munankeltuaisseokseen ja vatkaa.
  5. Siivilöi kakkujauhot maito-keltuaisseokseen ja vatkaa, kunnes ne ovat sekoittuneet.
  6. Vatkaa munat ja sokeri (II) suuressa kulhossa jäykiksi huipuiksi.
  7. Taivuta marenkiseos keltuaisseokseen ⅓rd kerrallaan, kunnes se on juuri ja juuri yhdistetty.
  8. Kaada vuorattuun kakkuvuokaan ja paista 25 minuuttia.
  9. Ota uunista ja käännä leivinpaperille.
  10. Poista leivinpaperi ja korvaa se puhtaalla keittiöpyyhkeellä.
  11. Käännä kakku niin, että pyyhe on alhaalla ja leivinpaperi päällä.
  12. Kierrä kakku lyhyestä päästä toiseen, aseta saumapuoli alaspäin ja anna jäähtyä kokonaan.

Tuorejuustotäyte:

Kokoonpano

Aiheeseen liittyvät artikkelit: Miten kääretorttu rullataan?

Miksi kääretorttu repeilee?

Missä pizza on keksitty?

Missä asteessa pizza paistetaan?

PARHAAT PIZZAKIVET KOTIKÄYTTÖÖN