NORDEA JOUSTOLUOTTO SOPII KAIKILLE

2 viikkoa ago  •  By  •  0 Comments

Nordean tarjoama joustoluotto on nopeasti myönnettävä kuluttajalaina, jota voi hakea verkossa minkä tahansa pankin verkkotunnuksien tai Telian matkapuhelintunnistuksen avulla. Joustoluoton avulla voit toteuttaa unelmiasi tai välttämättömän hankinnan. Nordea joustoluotto on vakavaraisen rahoittajan tarjoama luotettava palvelu, joka sopii kaikille pienlainaa tarvitseville.

NORDEA JOUSTOLUOTTO JA KORKO

Joustoluoton korkona käytetään kolmen kuukauden euribor-koron suuruutta ja pankin määrittelemää korkomarginaalia. Euribor korko vaihtelee markkinatilanteen mukaan ja se tarkistetaan kolmen kuukauden välein, kun taasen korkomarginaali on vakiosuuruinen. Korkomarginaalin suuruus määräytyy asiakassuhteen perusteella. Asiakkuuksia on kolme erilaista:

  • Normaali asiakkuus
  • Asuntolaina-asiakkaat
  • Premium tason asiakkaat

Premium tasolle pääsee, jos omaa huomattavaa finanssiomaisuutta ja hoitaa tämän omaisuuden hallinnointia Nordean palveluiden avulla. Tällaisia ovat esimerkiksi osakesijoitukset, rahastot ja arvokiinteistöt. Asuntolainan Nordeasta ottaneet saavat myös erilaisia etuja normaaliin asiakassuhteen omaaviin verrattuna. Asuntolaina-asiakkaat saavat Nordean joustoluottoa edullisemmalla korolla kuin tiliasiakkaat tai muiden pankkien asiakkaat. 

Lue myös laajempi opas: Joustoluotto

halutuin.fi

Joustoluotolle myönnetään Nordean normaalin tiliasiakkuuden omaaville tai jonkin muun pankin asiakkaille 8,9 prosentin marginaali. Asuntolaina-asiakkaille marginaaliksi määräytyy 5,9 prosenttia ja Premium-asiakkaille tarjotaan 2,9 prosentin marginaalia. Tilinhoitomaksu on aina kaikille asiakkaille 12,5 euroa kuukaudessa. Mikäli unohtaa maksaa lainanlyhennyksen ajoissa, seuraa siitä viiden euron maksumuistutusmaksu. Eräpäivää on mahdollista siirtää niin ikään viiden euron maksulla. 

NORDEA JOUSTOLUOTTO JA SEN MYÖNTÄMINEN

Nordea myöntää joustoluottoa täysi-ikäiselle ja säännölliset tulot omaavalle hakijalle. Maksuhäiriömerkintöjä ei sallita. Pakki saattaa pyytää hakijalta todistuksia tuloista ja tilitapahtumista varmistuakseen hakijan luottokelpoisuudesta. Suurimmillaan voidaan myöntää 50 000 euroa joustoluotto, pienimmillään lainattavan summan on oltava 2 000 euroa. Luottosopimus syntyy silloin, kun Nordea on käsitellyt hakemuksen ja päättänyt hyväksyä hakemuksen.

Nordea voi myös ehdottaa asiakkaalle pienempää summaa luoton suuruudeksi, kuin mikä haettu summa on. Asiakas voi tällöin päättää vapaasti haluaako hän hyväksyä tai hylätä pienemmän lainatarjouksen, kuin mitä oli hakenut.

Paras joustoluotto

NORDEA JOUSTOLUOTTO JA KÄSITTELYAIKA

Joustoluottohakemus käsitellään nopeasti. Verkossa tehtyyn hakemukseen saa luottopäätöksen välittömästi. Samoin konttorissa asioidessa voidaan asiakkaalle antaa luottopäätös välittömästi. Kolmantena vaihtoehtona on käyttää Nordea 24/7 -puhelinpalvelua, jolloin luottopäätös voidaan myös tehdä saman tien puhelun aikana. Rahojen maksu asiakkaan tilille tapahtuu heti luotopäätöksen tekemisen jälkeen. Käytännössä tämä tarkoittaa maanantaista sunnuntaihin kello 7:00 ja 22:30 välillä. Mikäli hakemus on tehty esimerkiksi verkossa yöaikaan, maksetaan laina asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille seuraavana päivänä.

Luoton takaisinmaksuohjelma on yksilöllinen jokaiselle asiakkaalle. Lyhenny tapahtuu aina kuukausittain, mutta kuukausierä määräytyy hakijan toiveiden mukaisesti ja sitä on mahdollista myöhemmin muuttaa. Lisäksi asiakas voi kahdesti vuodessa pyytää lyhennysvapaan kuukauden, jotka ovat vapaasti valittavissa, kunhan ne eivät ole perättäisiä kuukausia. Laina-aika on yhdestä vuodesta viiteen ja puoleen vuoteen.

Ennakkomaksaminen on aina mahdollista ja halutessaan koko luoton voi maksaa helposti kokonaan pois, mikäli rahatilanne on parantunut eikä luotolle ole enää tarvetta. Toisin päin eli joustoluoton korottaminen suuremmaksi kesken luottokauden on myös mahdollista. Maksuohjelman mukaiset kuukausierät muokkautuvat tällöin uuden lisättävän lainan myötä. Mikäli asiakkaalla on vaikeuksia lainalyhennyksien kanssa, voidaan maksuohjelmaa muokata maksukykyä vastaavaksi.

Nordea tarjoaa myös mahdollisuuden hakea vakuudellista joustoluottoa. Tällöin asiakkaalla on oltava esimerkiksi velaton asunto tai kesämökki tai muu riittävän arvokas vakuus. Vakuuden avulla asiakas voi saada lainaa edullisemmalla marginaalilla. Marginaalin suuruus on tällöin aina tapauskohtainen. Vakuudellisen lainan haku onnistuu vain Nordea 24/7 -puhelinpalvelussa. Lainan suuruus voi tällöin olla yli 50 000 euroa.

🏆 NORDEA JOUSTOLUOTTO KORKO

Tällaisia ovat esimerkiksi osakesijoitukset, rahastot ja arvokiinteistöt. Asuntolainan Nordeasta ottaneet saavat..

🔍 NORDEA JOUSTOLUOTTO MYÖNTÄMINEN

Pakki saattaa pyytää hakijalta todistuksia tuloista ja tilitapahtumista varmistuakseen hakijan luottokelpoisuudesta. Suurimmillaan voidaan..

🤔 NORDEA JOUSTOLUOTTO KÄSITTELYAIKA

Laina-aika on yhdestä vuodesta viiteen ja puoleen vuoteen. Ennakkomaksaminen on aina mahdollista ja halutessaan koko..