TEKSTIILIPESURI: KÄTEVÄ KODIN TEKSTIILIPINTOJEN PUHDISTAJA

2 viikkoa ago  •  By  •  0 Comments

Tekstiilipesuri on tehokas imurin näköinen laite, joka puhdistaa nopeasti ja vaivattomasti erilaiset tekstiilipinnat kuten sohvat, nojatuolit, matot sekä auton istuimet ja kangasverhoilut. Tässä artikkelissa perehdymme muun muassa tekstiilipesurin vuokraukseen, pesuaineisiin sekä laitteessa usein ilmeneviin ongelmiin.

TEKSTIILIPESURI VUOKRAUS

Tekstiilipesuri voi olla hinnaltaan kalleimmillaan monta sataa euroa. Hyvä uutinen on kuitenkin se ettei laitetta tarvitse aina ostaa uutena, vaan sen voi myös vuokrata kätevästi. Suomessa on monia yrityksiä, jotka vuokraavat tektiilipesureita edulliseen hintaan. Monet yritykset vuokraavat tekstiilipesureita 1-2 vuorokaudeksi kerrallaan.

Lue myös laajempi opas: Tekstiilipesuri testivoittaja

halutuin.fi

Vuokraus on erinomainen vaihtoehto, koska usein tekstiilipesuria ei tarvitsekaan kuin muutaman kerran vuodessa. Samalla vuokrauskerralla voi hyvin pestä koko kodin tekstiilit sekä auton penkit ja muut pinnat, jotka kaipaavat puhdistamista. Näin pesurin vuokraaminen on mahdollisimman kustannustehokasta. 

Tekstiilipesuri on hyvä vuokrata säännöllisesti, jotta kodin tekstiilipinnat säilyisivät pitkään kauniina ja uuden veroisina. Vuokraus on helppoa: Googlen hakusanaksi vain tekstiilipesuri ja vuokraus niin löytyy jo monia vaihtoehtoja. Vuokraus onnistuu helposti nettisivujen kautta tai soittamalla. Hinnat vaihtelevat noin 30 eurosta ylöspäin. 

TEKSTIILIPESURI PESUAINE

Tekstiilipesuri muistuttaa ulkonäöltään paljon tavallista pölynimuria, mutta eroaa imurista siinä että imusuuttimen lisäksi tekstiilipesurissa on sumutinpää. Tekstiilipesurin toiminta perustuu painehuuhtelutekniikkaan: vesi-pesuainesekoitus suihkutetaan sumutinpään kautta suoraan puhdistettavalle kankaalle, jonka jälkeen lika imuroidaan saman tien pois. 

Tekstiilipesurissa on kaksi nestesäiliötä: nestesäiliö puhtaalle nesteelle, jota sumutetaan suoraan pinnalle ja toinen nestesäiliö, joka kerää likaisen nesteen, imemällä sen pinnalta pois. Tekstiilipesuri toimii siis siten, että pesunestesäiliöstä suihkutetaan pesuainetta kankaaseen ja imetään sitten välittömästi pois tekstiilipesurin imevällä osalla.  

Tekstiilipesuriin on tarjolla erilaisia pesuaineita. Toiset on tarkoitettu erityisesti tietyille malleille, joten kannattaa siis ottaa selvää, mikä on oman tekstiilipesurin malli ennen pesuaineen ostamista. Tekstiilipesurin pesuaineita on sekä nestemäisiä että tablettimuodossa. Jos vuokraat tekstiilipesurin, saa vuokrauksen yhteydessä usein myös yhden pesun aineet. Tekstiilipesurin pesuaineita voi ostaa monista tavarataloista.

Hyvä Tekstiilipesuri Testi ya Vertailu

KÄRCHER TEKSTIILIPESURI EI ANNA VETTÄ

Usein kysytty kysymys tekstiilipesurista liittyy siihen ettei laite suihkuta tai ime vettä nestesäiliöstä. Internetin keskustelupalstat täyttyvät turhautuneiden ihmisten kommenteista asiaan liittyen, mutta vastausta ei näytä olevan kovinkaan helposti tarjolla. Niinpä selvitimme asiaa. Tekstiilipesurin toimimattomuuteen voi olla useita syitä. Ennen reklamaation tekemistä on kuitenkin hyvä tarkistaa muutama asia. 

Mikäli tekstiilipesuri ei ime vettä, voi taustalla olla kaksi mahdollista tekijää: harjan alus on voinut tukkeutua tai koneen sisäiset venttiilit ja putket ovat voineet tukkeutua pesuaineesta. Nämä ovat yleisimmät syyt siihen, jos laite on lopettanut veden imemisen tai suihkuttamisen. Hyvä uutinen on se, että tämä ongelma on helppo korjata itse kotona. 

Mikäli tekstiilipesuri ei ime vettä, kannattaa ensin tarkistaa harjan alus. Kun poistat harjan, näet sen alla muovinauhan. Muovinauhan alla on reikiä, jotka suihkuttavat vettä puhdistettavaan pintaan.  Nämä voivat tukkeutua, jolloin laite ei suihkuta vettä. Voit puhdistaa reiät työntämällä esimerkiksi neulan niiden läpi. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, on ongelma todennäköisesti tukkeutuneissa venttiileissä tai putkissa.

Tässä tapauksessa, voit laittaa vesisäiliöön kuumaa vettä ja pitää laitetta hetken päällä siten, että painat liipaisimesta laitteen vuoronperään päälle ja pois päältä. Tämä luo painetta, jotta tukos poistuisi. Tämän jälkeen voit vielä puhdistaa harjaksen reiät. Mikäli kumpikaan näistä ei auta, on hyvä ottaa yhteyttä siihen asiakaspalveluun, josta tekstiilipesurin on ostanut. 

Välttääksesi ongelman uusiutumista, huuhtele putket jokaisen käyttökerran jälkeen puhtaalla ja lämpimällä vedellä jäljellä olevien pesuainejäämien poistamiseksi.

🏆 TEKSTIILIPESURI VUOKRAUS

Vuokraus on erinomainen vaihtoehto, koska usein tekstiilipesuria ei tarvitsekaan kuin muutaman..

🔍 TEKSTIILIPESURI PESUAINE

Tekstiilipesurissa on kaksi nestesäiliötä: nestesäiliö puhtaalle nesteelle, jota sumutetaan suoraan pinnalle ja toinen..

🤔 KÄRCHER TEKSTIILIPESURI EI ANNA VETTÄ

Mikäli tekstiilipesuri ei ime vettä, voi taustalla olla kaksi mahdollista tekijää: harjan alus on voinut tukkeutua tai koneen sisäiset venttiilit ja putket ovat..