TEHOKAS VARSI-IMURI MONIPUOLISEEN KÄYTTÖÖN

2 viikkoa ago  •  By  •  0 Comments

Varsi-imurit ovat viime vuosina nostaneet suosiotaan tavallisten johdollisten imurien kustannuksella, sillä ensiksi mainituilla on monia etuja. Varsi-imurissa ei tarvitse vetää johtoa ja imuria perässään, ne ovat usein tästäkin syystä mukavan ergonomisia, ne eivät vie tilaa ja ne on helppo ottaa käyttöön tilanteessa kuin tilanteessa.

ELECTROLUX VARSI-IMURI VAIHDETTAVA AKKU

Electroluxin varsi-imurit ovat yhtä tehokkaita kuin perinteiset imurit, vaikka ne ovat akkukäyttöisiä. Useimmiten akun latauksella pystyy siivoamaan omakotitalon tai isomman kerrostalo- tai rivitalo-asunnon huoneet. Kohtuuhintaisemmatkin mallit kestävät maksimiteholla 80 neliömetriä yhdellä latauksella. Jos varsi-imureiden akut alkavat kuitenkin hyytyä, on Electroluxin varsi-imureihin saatavilla akkuja esimerkiksi Electroluxin omasta verkkokaupasta. 

Lue myös laajempi opas: Varsi imuri testi

halutuin.fi

Eri varsi-imureille on kuitenkin olemassa omat akut, joten kannattaa olla tarkkana tilatessasi uuden vaihdettavan akun imuriin. Electroluxin omasta verkkokaupasta voi hakea akkuja esimerkiksi niiden tehon tai mallin mukaan, joten jos ostajalla jää vielä epäselvyyksiä siitä, onko kyseessä varmasti oikea akku oikeaan imuriin, kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä asiakaspalveluun. 

On tärkeä myös muistaa akkuja vaihtaessaan varsi-imurin takuu. Joskus takuu ei kata itse vaihdettua osaa, kuten akkua, joten on kannattavinta antaa valtuutetun huoltoyhtiön hoitaa akun vaihtaminen, jos sitä vaihtaessa tarvitsee kajota varsi-imurin sisuksiin. 

Laadukkaille varsi-imureille, kuten Electroluxin imureille on yleensä ainakin vuoden tai kahden takuu, joten tänä aikana toimintansa irtisanonut akku voidaan vaihtaa uuteen yleensä takuun piirissä. 

TEHOKAS VARSI-IMURI

Varsi-imureilla on niiden historiasta johtuen hiukan tehottomien imureiden maine, mutta ajat ovat onneksi muuttuneet. Varsi-imurit ovat nykyään yllättävän tehokkaita, eivätkä ne eroa tavallisista johdollisista imureista enää lainkaan. Lattiapinnat saa imuroitua nykyaikaisilla imureilla varsin vaivattomasti ja mukavasti. 

Varsi-imureiden etuja on myös niiden myös pölypussittomuus. Imurin keräämät roskat ja pölyt tyhjennetäänkin suoraan roskakoriin. Tehokkaat varsi-imurit ovat kuitenkin kaikesta huolimatta kompakteja, eivätkä ne vie tilaa liikaa pienessäkään kodissa. Ergonomisuutensa ja keveytensä tällainen imuri sopii hyvin myös ikääntyneille ja esimerkiksi selkäkipuisille, joille kumartaminen voi tuottaa kipua. 

Varsi-imurin tehokkuus ja akun kesto ovat tärkeimpiä ominaisuuksia, mutta niiden varaosien saatavuuteen kannattaa varautua jo ostovaiheessa, jotta imureista saadaan näin vieläkin pitkäikäisenä. 

Hyvä Pölypussiton Imuri Testi

Parhaimpiin varsi-imureihin, kuten Electroluxin imureihin on saatavilla vaihdettavien akkujen lisäksi myös imurin suulakkeita sekä muita lisäosia, joiden avulla imuria voidaan käyttää muuhunkin kuin lattioiden imuroimiseen. Kattojen sekä seinien imurointi onnistuu lisäosilla vaivattomasti. Myös auton tekstiilien ja sisäpintojen imuroimiseen käytettävät lisäosat ovat erinomaisia käyttötarkoituksen jatkajia parhaille varsi-imureille. 

Varsi-imuria ei välttämättä kannattakaan valita vain lattian siivousta varten, vaan samalla kannattaa miettiä mitä muita tarpeita taloudessa voi olla, joissa voi mahdollisesti hyödyntää varsi-imuria lukuisine suulakkeineen ja lisäosineen. Imurin valinta ei välttämättä ole se kaikkein helpoin ostettava tuote, jos haluaa siivouksesta kaiken irti. Kannattaa kuitenkin perehtyä imureiden saloihin kunnolla. 

VARSI IMURI KÄRKKÄINEN

Varsi-imureiden käyttömukavuus on yksi niiden suosion salaisuuksista. Hyvän valikoiman tunnettujen imurivalmistajien imureita sisältää esimerkiksi Kärkkäisen verkkokauppa. Electroluxin, Dysonin ja Boschin varsi-imureita on tässä verkkokaupassa saatavilla jokaiseen makuun. Jokainen edellä mainituista valmistajista tuottaa testejä voittaneita varsi-imureita, joiden laadukkuus pesee muut valmistajat suvereenisti. 

Verkkokaupan ehdot kannattaa lukea etukäteen varsinkin siinä tapauksessa, jos satut tilaamaan väärän varsi-imurin tai jos et ole jostain syystä muuten tyytyväinen. Verkkokauppaan ja sen asiakaspalveluun voi olla toki yhteydessä etukäteen jos haluaa varmistua esimerkiksi varaosien saatavuudessa juuri kiinnostuksen kohteena olevaa varsi-imuria kohtaan.

🏆 ELECTROLUX VARSI-IMURI VAIHDETTAVA AKKU

Kohtuuhintaisemmatkin mallit kestävät maksimiteholla 80 neliömetriä yhdellä latauksella. Jos varsi-imureiden akut..

🔍 TEHOKAS VARSI-IMURI

Varsi-imurit ovat nykyään yllättävän tehokkaita, eivätkä ne eroa tavallisista johdollisista imureista enää..

🤔 VARSI IMURI KÄRKKÄINEN

Electroluxin, Dysonin ja Boschin varsi-imureita on tässä verkkokaupassa saatavilla jokaiseen makuun. Jokainen edellä mainituista..