Määritelmä legit on slangia laillisesta ja viittaa johonkin, joka on laillista, asianmukaista ja/tai sääntöjen mukaisesti tehtyä.

Mitä Tarkoittaa Legit?

Esimerkkejä sanasta legit lauseessa Adjektiivi Mitä hän tekee, on täysin laillista. Haluan vain laillisen mahdollisuuden menestyä. Nämä esimerkkilauseet on valittu automaattisesti eri verkkouutislähteistä vastaamaan sanan legit nykyistä käyttöä.

Mitä tarkoittaa, että olen laillinen?

Slang. adj. 1 lyhenne → legitim. n. 2 laillinen tai ammatillisesti kunnioitettava draama.

Onko legit oikea sana?

5 vastausta: Legitiimi on oikea sana. Kirjainjonon ei tarvitse olla sanakirjassa ollakseen sana, mutta sattumoisin Oxford English Dictionaryssä on merkintä legit, jossa se on annettu sekä adjektiivina että substantiivina ja määritelty kielenkieliseksi lyhenteeksi legitiimi.

Sanovatko ihmiset legit?

Oxford English Dictionary listaa saman määritelmän sekä legitille että lailliselle: laillinen tai sääntöjen mukainen. Useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että se on sopiva määritelmä lailliselle, mutta legitin osalta olemme eri mieltä. ”Legit” tarkoittaa pikemminkin jotain suurta tai mahtavaa.

Kuka on legitiimi henkilö?

Jos kuvailet henkilöä tai asiaa legitiimiksi, tarkoitat, että henkilö tai asia on lain tai tiettyjen sääntöjen ja määräysten mukainen. [epävirallinen]

Mikä on toinen sana sanalle legit?

Mikä on toinen sana sanalle legit?

legitiimitruetruetrue
aitotodellinenaito
aitotodellinen
tosiasiallistaoikeaa
kiistatonehdoton

Miten puhun laillisesti?

0:010:56Miten lausutaan Legit? (OIKEASTI)YouTube

Mitä tarkoittaa, kun kaveri kutsuu sinua legitiksi?

Jos kuvailet henkilöä tai asiaa legitiimiksi, tarkoitat, että se on lain tai tietyn säännöstön mukainen. [epävirallinen] Tarkistin hänet, hän on laillinen.

Mikä on legitimin vastakohta?

legitimateverb. osoittaa tai vakuuttaa olevansa oikeudenmukainen ja laillinen. Antonyymit: epäoikeutettu, epäoikeutettu, vääränlainen, epäoikeutettu, isätön, epäaito, perussyntyinen, vääränlainen, vääränlainen, laiton, vasenkätinen, äpärä, lainvastainen, perustelematon, vääränlainen.

Mitä legit tarkoittaa slangissa?

Mitä nimi legit tarkoittaa?

Mitä sana laillinen tarkoittaa?

Mitä legitiimi tarkoittaa?

Esimerkkejä laillisista lauseista

Mikä on laillisen määritelmä?

Kuten Collins English Dictionary toteaa, legit voidaan käyttää sanan legitimate epävirallisena käyttönä, joka tarkoittaa sääntöjen tai lakien mukaisesti tehtyä.

Legit – lausutaan ”luh-jit” – on myös yleisesti käytetty slangisanana ”the real deal” tai ”cool”.

Vaihtoehtoisesti Sanakirjan mukaan legit voidaan käyttää myös kuvaamaan oopperallista tai klassisesti koulutettua lauluääntä.

Muut yleiset slangisanat

Yrittäessämme pysyä cool kidsin mukana olemme koonneet alla olevan luettelon yleisimmin käytetyistä slangisanoista tai -ilmaisuista, joihin voit tutustua:

Mitä ovat sanan Legit synonyymit ja antonyymit?

Nyt kun ymmärrät, mitä päivän sanamme tarkoittaa, katsotaanpa muutamia synonyymejä ja antonyymejä.

Synonyymejä legit ovat mm:

Antonyymit sanalle legit ovat muun muassa:

Miten voit käyttää Legit lauseessa?

Mietitkö, miten käyttää päivän sanaa lauseessa? Älä huoli – me huolehdimme sinusta. Tässä on muutamia esimerkkilauseita, joita voit tarkastella:

”Tutkimme tänään sanan legit etymologiaa, mutta saimme vain selville, että se on pelkkä leike sanasta legitimate: slangisana, ei mitään muuta. ”

”Verottaja voi penkoa niin paljon kuin haluaa. Tämä liiketoiminta on laillista, eivätkä he voi tehdä meille mitään.”

”Katsoin sarjan juuri siihen osaan asti, jossa Boyd yrittää tehdä imperiumistaan laillista liiketoimintaa.”

”En todellakaan ole mikään englannin kieliopin tuntija, mutta olen melko varma, että hänen käyttämänsä adverbin legit käyttö oli aiemmin aivan väärin. ” ”En todellakaan ole mikään englannin kieliopin tuntija, mutta olen melko varma, että hänen käyttämänsä adverbin legit käyttö oli aiemmin aivan väärin.

”Rehellisesti sanottuna ymmärrän varovaisuutenne sopimuksen suhteen, mutta vakuutan teille, että kaikki on laillista. Kaikki täällä haluavat tehdä tämän sääntöjen mukaan.”

Mitä ovat sanan Legit käännökset?

Tiesitkö, että sana legit voidaan sanoa useammalla eri tavalla? Jep, se on totta – tässä ovat legitin tärkeimmät käännökset:

Lopetuksessa

Jos kuvaat henkilöä tai asiaa käyttämällä päivän sanaa, tarkoitat, että se on lain tai tietyn säännöstön mukainen. Slangisanana käytettynä sana legit tarkoittaa kuitenkin ”totta” tai ”oikeasti”.

Toivomme, että tämän artikkelin luettuasi tunnet olosi mukavaksi käyttää sanaa legit osana arkikieltäsi.