Sanan ”kona” alkuperä on epävarma. Se voi olla peräisin Havaijin kielen sanasta ”leeward”, tai se voi olla muunnos englannin kielen sanasta ”cona”, joka tarkoittaa ”cane” ja viittaa alueella aikoinaan yleisiin sokeriruokopeltoihin.

Kona on alue Havaijin Isolla saarella. Piirikuntaan kuuluvat Kailua-Konan kaupunki sekä Waikoloa ja Kohala Coastin lomakohteet. Nimeä ”Kona” käytetään usein viittaamaan koko saaren länsirannikkoon, Kailua-Konan lentokentältä pohjoiseen saaren kärkeen Pololu Valleyyn.

Mitä Tarkoittaa Kona?

Kona-kahvi on kahvia, jota viljellään Hualalain ja Mauna Loan rinteillä Konan alueella Havaijin Isolla saarella. Kahvikasvit kasvavat rikkaassa, vulkaanisessa maaperässä, ja ympäröivät vuoret suojaavat niitä ankarilta sääolosuhteilta. Kahvipavut poimitaan käsin ja kuivataan auringossa, ja niillä on ainutlaatuinen, rikas maku.

Kona on myös angoravuohen villasta valmistetun kankaantyypin nimi. Kangas on pehmeää ja pörröistä, ja sitä käytetään usein vauvanvaatteisiin ja peittoihin.

Sana ”kona” voi siis tarkoittaa eri asioita riippuen siitä, missä yhteydessä sitä käytetään. Se voi viitata Havaijin Isolla saarella sijaitsevaan alueeseen, siellä viljeltävään kahviin tai angoravuohen villasta valmistettuun pehmeään, pörröiseen kankaaseen.

Kahvi valmistetaan Havaijin kahvinviljelyalueilla, joita kutsutaan Konan piirikunniksi, kasvatetusta jauhetusta kahvista. Lady on yksi niistä kielistä, jotka on käännetty. Portugalissa vagina tunnetaan nimellä Cona, joka on vulgaari termi ja tarkoittaa ”nauravaa”. KONAa käytetään viittaamaan saaren leeward-puolelle, ei koko saareen, kuten ko’olau. Kun tämä kuvio muuttuu, tämäntyyppinen myrsky voi muodostua lännestä. Konu on yleistermi, jota käytetään kuvaamaan naista (genetiivi yksikkö konu, monikko konur).

Konu (genetiivi yksikössä tai monikossa) on naisen nimi.

Havaijin Ison saaren Mauna Loa- ja Hualalai-alueilla kasvaa kahvipuuta (Coffea arabica), joten nimi Kona-kahvi on peräisin näiltä alueilta. Kahvikasvista valmistetaan yksi maailman kalleimmista kahveista. Ainoastaan Konan alueelta peräisin olevaa kahvia voidaan kutsua Konaksi.

Se on ensisijaisesti havaijilainen nimi, joka tarkoittaa englanniksi ”leeward”, koska sillä ei ole sukupuolimuunnosta.

Nimi tarkoittaa Havaijin kielellä ”naista”, minkä vuoksi sitä käyttävät yleisemmin pienet tytöt kuin pojat.

Mitä Kona tarkoittaa?

”Konan” merkityksestä on eriäviä mielipiteitä. Jotkut uskovat, että se on havaijilainen sana, joka tarkoittaa ”naista”, kun taas toiset uskovat, että se on japanilainen sana, joka tarkoittaa ”merituulta”.

Onko Kona sana?

Tähän kysymykseen ei ole lopullista vastausta, sillä ”kona” tarkoittaa todennäköisesti eri ihmisiä eri tavoin. Jotkut saattavat tulkita sen tarkoittavan ”siistiä” tai ”mahtavaa”, kun taas toiset saattavat käyttää sitä yksinkertaisesti yleiskielisenä terminä henkilöstä, paikasta tai asiasta. Viime kädessä ”konan” merkitys on yksittäisen puhujan päätettävissä.

Shockjock on radiojuontaja, joka käyttää kieltä tai ilmaisee mielipiteitä, joita monet ihmiset pitävät loukkaavina. Määritelmä ja määritelmä kauna. Sanahaasteet on helppo täyttää. Kansallisen radiopäivän kunniaksi puhumme radiosta sen synnystä ja kehittymisestä nykypäivän yleisterminologiaksi. Mitä eroa on konepellillä ja hupulla? Englannin kielen kahta sanaa käytetään eri tavalla brittiläisten ja amerikkalaisten puhujien keskuudessa. Miten kalat näyttävät avaruusolennoilta? Syyskuun Sanat uutisissa tarkastelemme kaikkea tarkemmin.

KONA-radiokuuntelu- ja salauslaite käytti ensisijaisena kielenään vain saksaa. Se rakennettiin vuonna 1932 Berliinissä Berliinissä toimivan radioyhtiön (Deutsche Reichswachte) toimesta.

Sodan aikana KONA kuunteli ja analysoi vihollisen radioliikennettä ja toimitti arvokasta tiedustelutietoa Saksan armeijalle. KONAa käytettiin myös diplomaattisen viestinnän kuunteluun ja purkamiseen sekä salaisten sotilaskäskyjen välittämiseen.

Toisen maailmansodan aikana KONAa käytettiin saksalaisten koodien murtamiseen, kun liittoutuneet kaappasivat sen. KONA-kone tuhoutui Korean sodan aikana vuonna 1946.

Kaikille sodankäynnistä kiinnostuneille KONA-koneen tarina on kiehtova. KONA-koneilla oli tärkeä rooli toisessa maailmansodassa. Saksan armeija sai arvokasta tiedustelutietoa kuuntelemalla ja purkamalla vihollisen radioliikennettä KONA-koneen ansiosta, ja lopulta se voitti sodan.

KONA-kone edustaa opetusta, jota voidaan oppia tänään tiedustelun merkityksestä sodankäynnissä. Maailma ympärillämme muuttuu jatkuvasti, joten tiedustelun käyttäminen sodankäynnissä ei ole poikkeus. KONA-koneen tarina on muistutus tiedustelun merkityksestä sodankäynnissä ja siitä, miten tärkeää on pysyä ajan tasalla uusimmasta teknologiasta.

Kona: Kona: Grönlannin tärkein sana

Kanoma on grönlannin kielessä lyhenne sanoista ’nainen, vaimo’.

Konan merkitys englanniksi

Englanninkielisellä sanalla ”kona” ei ole merkitystä.

Havaijilla Kona-nimellä tunnettu lounaistuulet aiheuttavat usein voimakkaita tuulia ja sadetta. Vuosina 1860-1965 havaijilaisten maahanmuuttajien sukupolvi toi sanan englanniksi. Opi tässä tietokilpailussa, kuinka hyvin osaat erottaa ilmaukset ”was” ja ”were” toisistaan.

Kona tytön nimi

Tähän kysymykseen ei ole yhtä lopullista vastausta. Se riippuu nimen alkuperästä ja merkityksestä sekä henkilökohtaisesta mielipiteestä. Joidenkin mielestä Kona on ehkä kaunis ja ainutlaatuinen nimi tytölle, kun taas toiset saattavat pitää sitä liian epätavallisena tai vaikeana lausua. Viime kädessä on vanhempien päätettävissä, mikä nimi heidän mielestään sopii parhaiten heidän lapselleen.

Kona on englanniksi gaeliksi, havaijiksi havaijiksi ja gaeliksi kelttiläiseksi. Englanninkielisissä maissa sitä käytetään eniten, ja sillä on useita kantamuotoja. Monet nimet ovat monille vieraita, ja niillä voi olla erilaisia merkityksiä. Oikean nimen valitseminen ei tarkoita, että se edustaisi huonoa tai epämiellyttävää asiaa. Kyseessä on havaijilainen nimi, joka kuuluu Havaijin nimikategoriaan. Jos haluat ehdottaa kategoriaa, klikkaa tästä. Voit nähdä, kuinka monelle vauvalle nimi on annettu kyseisenä vuonna, jos napsautat pisteitä, jotka edustavat vuotta molempien sukupuolten osalta.

Yllä olevat tiedot ovat peräisin Social Security Administration -virastosta, joka tallentaa kaikkien amerikkalaisten nimet vuodesta 1880 nykypäivään. Vauvan nimi sijoittuu ylemmäs, jos sille annetaan useampi kuin yksi mahdollisuus kerrallaan. Jos nimi esiintyy vähemmän kuin viisi kertaa, SSA jättää sen pois antamistaan tiedoista yksityisyyden suojaamiseksi.

Onko Kona naisen nimi?

Havaijilla on sekä poikia että tyttöjä, jotka käyttävät nimeä Kona etunimenä. Se käännetään ”naiseksi”. Se on ihastuttava nimi lapselle annettavaksi vauvan nimeksi. Lisäksi nimi viittaa alkuperään, suosioon ja hallintaan.

Nimi Kono: Japanilaista alkuperää ja merkitystä Näppäryys ja taito.

Nimi Kono on japanilaista alkuperää ja tarkoittaa ”lahjakkuutta ja näppäryyttä”. Kono on unisex-nimi, joka on suosittu poikien keskuudessa. Se on suosittu myös Yhdysvalloissa.

Mitä nimi Kona tarkoittaa koiralle?

Tämä voisi sopia hyvin koiralle, joka on pidetty tai jota pidetään kuninkaallisena. Konan kaupunki sijaitsee Havaijin länsipuolella ja on tunnettu kahvistaan. Tällä alueella on monia kahvitiloja, jotka tuottavat Kona-kahvia rikkaan tuliperäisen maaperänsä ansiosta. Jos pidät kahvista, Kona-nimi saattaa olla hyvä valinta koirallesi.

Koda: Koda: Nimi, jolla on merkitys

Sillä on paljon tekemistä symboliikan kanssa, ja nimi Koda on suosittu sekä poikien että tyttöjen keskuudessa. Jos haluat nimen, jolla on paljon merkitystä ja merkitystä takanaan, tämä on hyvä nimi harkita.

Kona Tuulet Määritelmä

Koska sana ”Kona” voidaan kääntää sanaksi ”leeward” (vastakkainen tuulen suuntaan), puhekielessä ”kona-tuulet” tarkoittaa, että tuulet puhaltavat vastakkaiseen suuntaan. Ne voivat toisinaan olla suotuisia.

Kuten ennustettiin, suurin osa revontulista näkyi valaistuna. Honolua Bayn ja muutamien muiden luoteispuolella sijaitsevien paikkojen kohdalla voi olla voimakkaita tuulia. Matka Mauin läntiselle yläpuolelle on riskialtis – pitkä ajomatka ja muutama aalto. Uuden aallokon odotetaan nousevan 8-12 jalkaa luoteeseen, mikä tekee olosuhteista haastavat pohjoisesta puhaltavien sivutuulien vuoksi.

Konan alkuperä

Lainattu englanniksi havaijin kielestä noin 1860-65.

Muut määritelmät tuotteelle kona (2 kokonaismäärästä 2)

Kona

substantiivi

Havaijin saaren länsirannikolla Havaijin kaakkoisosassa sijaitseva alue, joka on hallinnollisesti jaettu Pohjois-Kona- ja Etelä-Kona-alueisiin.

Virallinen nimi Kailua-Kona . kaupunki Pohjois-Konan piirissä ja Konan piirin suurin kaupunki: yhdistyneen Havaijin kuningaskunnan ensimmäinen pääkaupunki 1795-1820.

Konan alkuperä

Havaijin kielen sanasta kona ”leeward tai kuiva puoli” (saarella).

Mitä kkona tarkoittaa?

Se on termi, jota käytetään kuvaamaan henkilöä, joka on ”amerikkalainen” tai joka käyttäytyy amerikkalaisille ominaisella tavalla. Sitä voidaan käyttää myös kuvaamaan jotakuta, joka käyttäytyy tyyliin, joka on ominaista yhdysvaltalaisille. Twitchissä yksi suosituimmista emotoneista, joita käytetään, kun halutaan osoittaa, että joku on ”amerikkalainen” tai että hän on tehnyt tai sanonut jotain uskomattoman ”amerikkalaista”, on KKona-emoticon.

Voit käyttää sitä myös välittääksesi, että joku on tehnyt tai sanonut jotain, joka on äärimmäisen ”amerikkalaista”. kkona guy on streamer. Se on hymiö, joka ilmaisee, että striimaaja noudattaa tavallisen amerikkalaisen oletuksia, ja sitä käytetään ilmaisemaan tätä yhdenmukaisuutta.

Tämä hymiö kuvaa streameria, joka mukautuu tavallisen amerikkalaisen ennakkokäsityksiin. Sitä käytetään melko usein tilanteissa, joissa striimaaja tekee työtä tai hänen ajatellaan olevan paras tehtävässä.

Miten kkona toimii?

Jos tilaat Konan kanavan, joka antaa sinulle myös pääsyn emotes, sinulla on mahdollisuus saada näiden emotesien kultainen versio. Kultainen KKona saattaa olla viittaus tunnettuun kultaiseen Kappa-hymiöön, mutta on myös mahdollista, että se on pelkkä BTTV-hymiö.

Jos olet asentanut BTTV-selainlaajennuksen, voit käyttää emotea vapaasti ja nähdä sen toiminnassa, kun muut ihmiset käyttävät sitä. Lisäksi voit käyttää sitä itse.

Yhteenveto

Word:Kkona
Määritelmä:amerikkalainen, punaniskainen
Tyyppi:Lyhenne

Mikä on kkona-meemi?

BetterTTV:n Kkona-nimellä tunnettu hymiö kuvaa striimaaja KONAa, jolla on päähine, joka on verrattavissa sanomalehtimiehen päähineeseen. Redditin jäsenen azathothcultin mukaan emotea käytetään useimmiten kappaleessa ”Brotherman Bill”, sekä päähineissä, kaikessa, mikä on valkoista, kaikessa, mikä muistuttaa punaniskoja, tai kaikessa muussa.

Konna-meemi on siis punaniskainen kaveri. Tätä meemiä käytetään paljon tekstiviesteissä. Konnan merkitys tekstissä on vitsi, jolla naurattaa ihmisiä.

Miten KKona-emote syntyi?

Alkuperä oli vuonna 2010. Konas ”Kona” Korner -nimellä tunnettu Twitch-lähetystoimittaja oli inspiraation lähde emotelle, joka nyt tunnetaan nimellä Kkona. Jo silloin, kun Justin.tv oli vielä suosittu, hän oli jo aktiivinen striimausyhteisön jäsen.

Kun joku käyttäytyy tavalla, jota pidetään punaniskana tai joka on stereotyyppisesti amerikkalaista, käytämme tätä termiä kuvaamaan hänen käyttäytymistään. Kona ja What’s Happening!! -elokuvassa esiintynyt näyttelijä Danielle Spencer istuivat yhteiskuvassa vuoden 2010 Wizard World Anaheim Comic Conissa. Tämä kuva toimi inspiraationa kuvaan, joka myöhemmin luotiin.

Miksi KKona poistettiin Twitchistä?

Emotea ei koskaan ollut tarkoitus käyttää Twitchissä virallisena maailmanlaajuisena emoteena, ja käyttäjät pääsivät siihen käsiksi vain, jos he tilasivat Konan Twitch-kanavan tai käyttivät BTTV:tä. Tämän vuoksi emotea ei ole koskaan poistettu Twitchistä.