Tänään tässä artikkelissa kerron sinulle, 7 Todistettuja vinkkejä ja temppuja, joilla voit korjata ongelman Sovellukset eivät päivity Android 11: ssä, jotta voit helposti korjata tämän ongelman.
Useiden raporttien perusteella sanotaan, että sovellukset eivät päivity Android 11: ssä jostain syystä, mutta ei mitään syytä huoleen, tarkista alla olevat vaiheet, jotta voit ratkaista ongelman helposti.

Sovellusten päivittämättä jättämisen korjaaminen Android 11:ssä

Miksi sovellukseni eivät päivity Androidissa?

Tämä johtuu usein Android-puhelinten uusista päivityksistä, sillä päivittäminen uuteen käyttöjärjestelmäversioon aiheuttaa usein ongelmia.

Näin ei ole myöskään kaikissa Android-päivityksissä, mutta jotkut päivitykset aiheuttavat tällaisia ongelmia.

Voit ratkaista tämän ongelman palauttamalla laitteesi tehdasasetukset, mutta välttääksesi tämän ongelman ja ratkaistaksesi sen voit kokeilla alla olevia ratkaisuja.

ENSIMMÄINEN – Tyhjennä tiedot ja välimuisti Google Play Store -sovelluksesta.
Tämä on yleinen ongelma, joka vaikuttaa moniin käyttäjiin, ja jotka ovat hiljattain saaneet uuden päivityksen Android 10:stä Googlen julkaisemaan Android 11:een.

Käynnistä ensin Android-puhelimesi uudelleen ja avaa sitten Google Play Store -sovellus ja yritä uudelleen päivittää tai ladata jokin sovellus.

Koska myös Google Play Store tallentaa tietoja välimuistiin kuten muutkin Android-sovellukset, ja tiedot voivat vioittua päivityksen aikana.

Seuraa alla olevia ohjeita tietojen ja välimuistin tyhjentämiseksi Google Play Store -sovelluksesta Android 11:ssä –

TOINEN – Tarkista Internet-yhteys

Mutta voit ottaa käyttöön joitakin näistä sovelluksen sisäisistä asetuksista Play Storessa ja varmista, että Google Play Store -sovelluksella on kaikki tarvittavat oikeudet käytössä.

Seuraa alla olevia ohjeita tarkistaaksesi Internet-yhteytesi ja vahvistaaksesi, että Play Storen asetukset ja käyttöoikeudet on otettu käyttöön:

KOLMAS – Poista uudet Google Play Store -päivitykset käytöstä

Jos ongelmasi ei vieläkään ratkea edellä esitetyllä ratkaisulla, minun mukaani sinun pitäisi poistaa Google Play Storen päivitykset.

Play Store on kuitenkin Android-järjestelmän kannalta olennainen sovellus, eikä sitä voi poistaa kokonaan.

Poista Google Play Storen päivitykset ja odota jonkin aikaa, kunnes se päivittää itsensä uudelleen. Jos sinun on jostain syystä päivitettävä Google Play Store manuaalisesti asenna se, voit seurata tätä opasta.

Kun olet päivittänyt, kaikki odottavat sovellukset alkavat päivittyä ja voit myös asentaa uusia sovelluksia ongelmitta.

Seuraa alla olevia ohjeita Play-kaupan päivitysten poistamiseksi.

NELJÄNNES – Kirjaudu ulos ja kirjaudu uudelleen Google-tilillesi.

Usein Google-tilissä on myös monenlaisia vikoja, jotka aiheuttavat tämäntyyppisen ongelman.

Sinun on siis kirjauduttava ulos Google-tililtä ja kirjauduttava uudelleen sisään.

Seuraa alla olevia ohjeita kirjautuaksesi ulos ja kirjautuaksesi sisään Google-tilillesi Android 11 -käyttöjärjestelmässä.

KOLMAS – Tyhjennä välimuisti ja tiedot Google Play Services -palveluista.

Google Play -kauppaan liittyy muitakin palveluita, jotka vaativat huomiotasi. Voit tyhjentää välimuistin ja tiedot Google Play Services -palvelusta Android 11:ssä noudattamalla alla olevia ohjeita:

Kuudes – Tarkista sisäinen tallennustila ja SD-kortti.

Tämä on yleinen ongelma, joten jos laitteesi sisäinen tallennustila on täynnä, voit poistaa käyttökelvottoman sovelluksen ja vapauttaa tallennustilaa.

Jos sinusta tuntuu, että puhelimesi sisäinen tallennustila ei ole täynnä, voit tarkistaa sen noudattamalla alla olevia ohjeita.

Seitsemän – Nollaa laite tehdasasetuksiin

Jos ongelma jatkuu kaikkien ratkaisujen noudattamisen jälkeenkin, ainoaksi keinoksi jää Android-laitteen palauttaminen tehdasasetuksiin.

Tämä menetelmä on hieman vaikea, mutta turvallisin tapa saada kaikki kuntoon on nollata laite, kun vaihdat vanhasta Android-versiosta uuteen.

Noudata alla annettuja ohjeita laitteen palauttamiseksi tehdasasetuksiin ja Varmista, että sinulla on Android-puhelimestasi täydellinen varmuuskopio:

Wrapping Up

Tässä kattavassa oppaassa olen siis näyttänyt sinulle seitsemän tapaa korjata tämä ongelma. Voit soveltaa mitä tahansa esitetyistä menetelmistä, tämä on yleinen ongelma ja myös laitekohtainen.

Se tarkoittaa, että eri puhelimilla on erilaiset asetukset ja toiminnot, joten voit kokeilla edellä mainittuja vaiheita ja olen varma, että pystyt korjaamaan sen.

Jos sovelluksesi eivät silti päivity Android 11:ssä, voit kertoa meille alla olevissa kommenteissa. Yritän vastata sinulle mahdollisimman pian.

jatka vierailua GuidetoRoot.com, ja älä unohda jakaa tätä artikkelia ystäviesi kanssa.

Kiitos’ että luit tämän artikkelin loppuun asti.