ILMANPUHDISTIN TAKAA RAIKKAAN JA PUHTAAN SISÄILMAN

2 viikkoa ago  •  By  •  0 Comments

Tässä infopaketissa perehdymme Electrolux EAP450 -ilmanpuhdistimeen ja sen ominaisuuksiin. Ilmanpuhdistinta hankittaessa on tärkeää perehtyä tuotteen teknisiin tietoihin ja siihen, millaiseen tilaan puhdistin on tarkoitettu. Electrolux EAP450 -ilmanpuhdistin on on saanut loistavat arvostelut ja siksi halusimmekin koota laitteen tärkeimmät ominaisuudet yhteen.

ILMANPUHDISTIN JA HAJUN POISTO

Ilmanpuhdistimen tarkoituksena on parantaa sisäilman laatua. Ilmanpuhdistimet ovat laitteita, jotka poistavat epäpuhtauksia ilmasta. Kodin sisäilma on täynnä pieniä hiukkasia, joita ei paljain silmin näe, mutta jotka voivat aiheuttaa allergioita ja astmaa. Ilmanpuhdistimien tehtävänä on raikastaa ja puhdistaa sisäilmaa, mikä voi näin myös auttaa allergiaoireisiin. Ilmanpuhdistin imee itseensä ilmaa ja puhdistaa sen erilaisten suodattimien avulla. 

Lue myös laajempi opas: Ilmanpuhdistin testivoittaja

halutuin.fi

Vaikka ilmanpuhdistin on pääasiassa tarkoitettu sisäilmassa leijailevan pölyn poistoon, on monissa ilmanpuhdistimissa myös hajunpoisto-ominaisuus. Hajujen poisto perustuu aktiivihiilisuodatimeen. Mikäli haluat tuoda kotiisi ihanaa spa-tunnelman tuoksua tai muuta vastaava on markkinoilla myös paljon ihania tuoksudiffuusoreja.

ELECTROLUX EAP450 ILMANPUHDISTIN

Electrolux EAP450 on huipputehokas ilmanpuhdistin, joka puhdistaa ja raikastaa huoneilmaa. Elextrolux EAP450 -ilmanpuhdistin sopii suurempiinkin tiloihin, jopa 103m2 huoneistoihin. Lisäksi laite on hiljainen ja sopii näin täydellisesti myös makuuhuoneisiin. Laitetta voidaan käyttää makuuhuoneessa myös yöaikaan: äänitaso on korkeimmillaan 60 dB ja alhaisimmillaan vain 27 dB. Lisäksi Ilmanpuhdistimessa on valaistustason tunnistin, joka aktivoi hiljainen/yö -toiminnon automaattisesti.

Tällöin laite siirtyy alemmalle, hiljaisemmalle tehotasolle, eikä näin ollen häiritse yöuni.  Puhdas ilma on erittäin tärkeä myös hyvien yöunien kannalta ja Electrolux EAP450 -ilmanpuhdistin takaa todella hyvät ja rauhalliset yöunet raikkaassa ja puhtaassa ilmassa. Lisäksi ilmanpuhdistin on muotoilultaan tyylikäs ja sopii hyvin sisustukseen kuin sisustukseen. Laitetta on helppo ohjata kaukosäätimellä. 

Laitteessa on ilmanlaadun tunnistin, joka mittaa ilman puhtaustasoa ja säätää tehoa automaattisesti, mikäli epäpuhtauksia pitää poistaa ilmasta. Ilmanlaadun tunnistamisen ansiosta laite sopii erinomaisesti myös allergikoille ja astmaatikoille tai niille, jotka kärsivät huone- tai siitepölyn tai lemmikkien karvojen aiheuttamista allergiaoireista. Suomen Allergia- ja astmaliitto on myöntänyt ilmanpuhdistimelle allergiatunnuksen. 

Ilmanpuhdistin testivoittaja

ELECTROLUX ILMANPUHDISTIMEN SUODATIN

Ilmanpuhdistimessa on erittäin tehokas monitasoinen Pure Source  -suodatinjärjestelmä, joka puhdistaa ja raikastaa huoneilman perusteellisesti. Pure Source on viisivaiheinen suodatus ja se tuottaa 99,9 prosenttia puhtaampaa ilmaa sisätiloihin.

Ilmanpuhdistimessa on sekä  HEPA 13 -suodatin että aktiivihiilisuodatin. Hepa 13 -suodatin  poistaa hiukkasia, epäpuhtauksia ja muita allergeeneja ja aktiivihiilisuodatin puolestaan poistaa hajuja.

Ilmanpuhdistimen hajutunnistin puhdistaa kodin sisäilmaa epämiellyttävistä hajuista, esimerkiksi tupakansavusta. Aktiivihiilisuodatin toimii myös esisuodattimena vähentäen HEPA -suodattimen pölykuormitusta. Ilmanpuhdistimessa on myös Cleancel-pinnoite, jonka tehtävänä on  ehkäistä mikrobikasvua esisuodattimessa. Suodatin puhdistaa ilman siitepölystä, pölypartikkeleista ja muista leijuvista hiukkasista sekä hajuista. 

Electrolux ilmanpuhdistin EAP450 on siitä ainutlaatuinen, että suodattimet ovat pestäviä ja ne kestävät jopa 12 kuukautta. Vuoden jälkeen suodatinpaketin voi ostaa erikseen. Suodatinpaketti on 3-in-1-suodatin, johon kuuluu: 

1. Pestävä antibakteerinen esisuodatin, joka poistaa ilmasta eläinkarvoja ja suuria ilman kuljettamia hiukkasia. 

2.  Pestävä varsinainen HEPA-suodatin kerää 99.97% pienhiukkasista ja epäpuhtauksista, jotka voivat olla vain 0.3 mikronin kokoisia ja joihin kuuluvat savu, pöly, siitepöly ja muut allergiaa aiheuttavat aineet.

 3. Pestävä AOC™ (Advanced Odour Control) -hiilisuodatin on suunniteltu erityisesti poistamaan ilmasta lemmikeistä, tupakoinnista ja ruoanlaitosta syntyviä sekä muita kodin hajuja. 

Ilmanpuhdistimessa on merkkivalo, joka ilmoittaa, kun suodatin on vaihdettava. Suodattimien vaihtoväli riippuu käyttötuntien määrästä, käyttöpaikan ilmanlaadusta ja ilmanpuhdistimen sijainnista.

🏆 ILMANPUHDISTIN HAJUNPOISTO

Kodin sisäilma on täynnä pieniä hiukkasia, joita ei paljain silmin näe, mutta jotka voivat..

🔍 ELECTROLUX ILMANPUHDISTIN EAP450

Lisäksi Ilmanpuhdistimessa on valaistustason tunnistin, joka aktivoi hiljainen/yö -toiminnon automaattisesti. Tällöin laite siirtyy..

🤔 ELECTROLUX ILMANPUHDISTIN SUODATIN

Aktiivihiilisuodatin toimii myös esisuodattimena vähentäen HEPA -suodattimen pölykuormitusta. Ilmanpuhdistimessa on..