Arviointiprosessimme

Miksi testaamme

Kaikkien testiemme tavoitteena on auttaa sinua löytämään itsellesi paras tuote. Riippumatta budjetistasi ja mieltymyksistäsi.

Uuden tuotteen ostaminen voi usein muuttua melko aikaa vieväksi ja joskus kalliiksi hankkeeksi. Valittavanasi on monia tuotteita, ja voi olla vaikeaa suunnistaa kaikkien valikoimien läpi.

Testiemme tavoitteena on säästää mahdollisimman paljon aikaa tutkimiseen, mutta myös lisätä mahdollisuuksia löytää sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.

Harvoin on olemassa ”yhden koon” tuotteita, ja tästä syystä esittelemme aina vähintään kaksi tuotetta jokaisessa osto-oppaassa. Luokittelemme aina jokaisen tuotteen kategorioihin, jotta tiedät alusta alkaen, minkä tyyppiselle käyttäjälle se sopii parhaiten.

Mitä enemmän tietoa sinulla on tuotteista ja markkinoista, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on tehdä hyvä ostos. Siksi teemme parhaamme korostaaksemme jokaisen tuotteen kaikki edut ja haitat.

Mihin keskitymme

Se, mitä tarkalleen ottaen tarkastelemme testeissämme, voi vaihdella tuotteiden välillä niiden käyttötarkoituksesta riippuen. Yleisesti ottaen tarkastelemme pääasiassa seuraavia seikkoja:

Julkaisemme ja luetteloimme vain tuotteita, joihin uskomme – tuotteita, jotka ovat mielestämme oman segmenttinsä parasta vastinetta. Jotta sinut voidaan sisällyttää luetteloon, sinun on täytettävä edellä mainittujen kriteerien hyväksytty taso.

Miten testit suoritetaan

Testeissämme noudatetaan tiettyä prosessia, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman objektiivisen, laajan ja yksityiskohtaisen arvion kustakin tuotteesta.

Koska makutottumukset ja kokemukset voivat vaihdella paljon, emme luota pelkästään omiin testeihimme, vaan kiinnitämme huomiota myös muiden kuluttajien mielipiteisiin.

Seuraavassa on kunkin testin prosessi:

  1. Tutustu kauppoihin, testeihin, arvosteluihin, foorumeihin, uutisiin ja videoihin, jotta tunnistat suosituimmat ja korkeimmalle arvioidut tuotteet.
  2. Testaamme ja tarkastelemme edellä mainittuja tuotteita, sikäli kuin saamme ne käyttöömme.
  3. Riippumatta siitä, onko meillä pääsy tuotteeseen vai ei, teemme nyt tutkimusta nähdäksemme, mitä muut kuluttajat ajattelevat ja mitä kokemuksia heillä on kustakin tuotteesta.
  4. Suodatamme pois tuotteet, jotka eivät vastaa vaatimuksia. Jäljelle jäävät tuotteet, jotka ovat saaneet meiltä ja ulkopuolisilta arvostelijoilta parhaat arviot.
  5. Nyt kirjoitamme lopullisen arvostelun jokaisesta tuotteesta, joka pääsi testin parhaimmistoon. Arvostelu on yhteenveto meidän ja ulkopuolisten testaajien kokemuksista ja mielipiteistä tuotteesta.

Tutkimus

Kuten huomaat, tutkimus on iso osa prosessia ja kunkin tuotteen arviointia. Jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman laajan, aidon ja yksityiskohtaisen arvostelun, pyrimme löytämään mahdollisimman paljon ulkopuolisia testejä.

Tämä tarkoittaa, että luemme testejä, arvosteluja, foorumipostauksia ja Youtube-klippejä nähdäksemme, mitä muut kuluttajat ajattelevat ja mitä kokemuksia heillä on.

Suurin osa tutkimuksestamme on peräisin:

Arviointi

Arvioidessamme kutakin tuotetta otamme huomioon sekä meidän että muiden arvostelijoiden lopulliset pisteet. Mikään mielipide ei ole toista tärkeämpi.

Koska keräämme mielipiteitä niin monilta ulkopuolisilta tahoilta, toivomme voivamme tarjota mahdollisimman laajan yleiskuvan. Haluamme pystyä tunnistamaan kaikki tuotteen vahvuudet ja heikkoudet, jotta voit helposti nähdä, täyttääkö se kriteerisi vai ei.

Täysin puolueeton

Jos klikkaat sivustoltamme kauppaan ja ostat sieltä tuotteen – saatamme joissakin tapauksissa saada tietyn palkkion ostoksestasi.

Tämä ei vaikuta ostoosi tai sivustollamme annettuihin tietoihin.

Välitämme maineestamme. Jos emme pidä tuotteesta, emme mainitse sitä. Muutamissa tapauksissa olemme jopa varoittaneet tietyistä tuotteista, jotka yleensä noteerataan korkealle muiden sivustojen arvosteluissa.

Pyrimme aina olemaan puolueettomia, rehellisiä ja avoimia viestinnässämme ja suosituksissamme.